top of page

Welkom bij de blog van Box vol verhalen: De memory box op video

Hi, ik ben Milou, de creatieve eigenaresse van Box vol verhalen. Ik heb altijd al een passie gehad voor verhalen. Niet alleen die in boeken worden verteld, maar juist de persoonlijke verhalen. Emoties en herinneringen die ons uniek maken. Mijn verhaal begon jaren geleden toen ik begon te werken als fotograaf, tv-journalist en verhalenverteller. Ik ontdekte al snel de kracht van foto en video om emoties vast te leggen en te delen. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot Box vol verhalen. De plek waar herinneringen tot leven komen! Jouw memory box op video.

Milou Emmerik, eigenaresse Box vol verhalen

Waarom deze blog?

Omdat ik geloof in de kracht van verhalen en vooral het delen daarvan. Ze kunnen ons inspireren, raken en veranderen. Ik bespreek alles wat te maken heeft met herinneringen, verhalen en de unieke producten van Box vol Verhalen. Je kunt artikelen verwachten over:

· Het belang van herinneringen en hoe je ze kunt koesteren.

· Creatieve ideeën voor het vieren van speciale momenten.

· Tips voor het maken van onvergetelijke videoportretten en memory boxen.

· Inspirerende verhalen van mensen zoals jij, die hun ervaringen met ons delen.

· Updates en nieuws over onze producten en evenementen.

· We willen niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen om meer betekenis te vinden in de momenten die je dierbaar zijn en om je verhalen te delen op een manier die blijvende indrukken achterlaat.


Mocht je nou zelf een idee hebben voor een artikel of heb je een vraag, schroom niet om contact op te nemen. Dat vind ik echt super leuk! Samen kunnen we herinneringen maken die een leven lang meegaan.


Liefs Milou

Voorbeeld memory box van Box vol verhalen

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page