top of page

Wat is een memory box?

Een memory box is een fysieke box waarin je jouw meest waardevolle herinneringen en momenten bewaart. Het is een unieke manier om herinneringen en verhalen vast te leggen en te bewaren zodat ze nooit verloren gaan. In de herinneringsbox kun je bewaren wat je zelf wilt en waar je de mooiste of belangrijkste herinneringen aan hebt. Denk aan brieven, foto's, sieraden, muntstukken, ansichtkaarten, magneten en nog veel meer. Het is een bijzondere manier om alle mooie momenten en herinneringen bij elkaar te houden en te delen met anderen.

 

Wat is een memory box van Box vol verhalen?

Boxvolverhalen-1.jpg

Ook bij ons stel je jouw eigen memory box samen en ontvang je een fysieke box, maar wat een Box vol verhalen uniek maakt is dat de verhalen worden opgenomen op video. In een interview nemen we jouw of jullie verhaal door en maken we er een onvergetelijk verhaal van. Het is belangrijk te weten dat naast dat je jouw herinneringen vastlegt we ook dieper in gaan op jouw persoonlijke verhaal. Dus stel, je maakt een box als nieuwe moeder. Dan stellen we ook vragen zoals 'Wat voor moeder zou je willen zijn?', ' Wat zou je jouw kind mee willen geven?'. Door mijn achtergrond als journalist kan ik jouw verhaal neerzetten zoals je het wilt vertellen. Ik stel je de vragen en jij geeft antwoord. En als je bang bent dat je even niet meer weet wat je moet zeggen, geen probleem! Het is video, dus het kan opnieuw. 

De video staat bij alle boxen centraal. Waarom er gekozen is voor het maken van een video heeft 2 redenen:
1. Gemak voor jou. Als je eenmaal aan het praten bent, kun je veel herinneringen kwijt in korte tijd.
2. Een videoportret geeft jouw herinneringen meer kracht. Je ziet hoe je praat, je hoort trilling in je stem wanneer het emotioneel wordt maar je ziet juist ook de twinkeling in je ogen van enthousiasme. Dat is met geen pen te beschrijven. Juist de combinatie van tastbare objecten en video-opnamen maakt de herinneringen nog levendiger en betekenisvoller.

En uiteraard is er ruimte om de memory box daarna nog voor jaren te vullen met de spullen die voor jou belangrijk zijn. Dus als jij een uniek en persoonlijk cadeau wilt maken en geven, bekijk dan ons aanbod! Voor iedere gelegenheid kun je een herinneringsbox maken.

Boxvolverhalen-6.jpg

Bekijk ons aanbod

Er zijn zoveel gelegenheid of redenen om een memory box te maken en te geven. Teveel om hier op te sommen op de website. Dus staat jouw reden er niet tussen of wil je een variant hierop, stuur ons een bericht via de chat of via het contactformulier.  Dan bellen we gewoon een keer om door te nemen wat Box vol verhalen voor je kan betekenen.

bottom of page