top of page
Boxvolverhalen-1.jpg

Memory box Overlijden

De memory box Overlijden is een bijzondere en betekenisvolle manier om je persoonlijke herinneringen tastbaar te maken. Speciaal ontworpen voor degenen die zich bewust zijn van hun naderende afscheid. Het is belangrijk om je persoonlijke ervaringen, wijsheid en herinneringen te delen met je geliefden. Deze memory box stelt je in staat de regisseur van je eigen levensverhaal te zijn en ervoor te zorgen dat jouw nalatenschap wordt gekoesterd.

Wat is een Memory box Overlijden?

Jouw levensverhaal op beeld. Een memory box is een prachtige manier om jouw meest dierbare momenten en herinneringen te bewaren. Het is een fysieke box waarin je belangrijke items verzamelt. Wat de toevoeging is van Box vol verhalen, is dat we jouw leven vastleggen op video. Tijdens een gesprek zetten we jouw verhaal op een onvergetelijke manier op beeld, waardoor jouw nalatenschap voor altijd zal voortleven. 

Het is belangrijk te weten dat een Box vol verhalen meer is dan alleen memory box waarin je jouw herinneringen bewaard. Het draait om de emoties achter de herinneringen. Die zullen we tijdens de opnames ook bespreken en die komen dus ook terug in de video. De video gaat om het vieren van het leven en de nadruk ligt dus niet op het feit dat je komt te overlijden. We willen er een mooie en gedenkwaardige video van maken die jouw leven representeert en niet alleen het laatste deel van jouw leven. 

 

Naast deze persoonlijke video heb je nog de mogelijkheid om de box te vullen met andere persoonlijke elementen. Denk aan handgeschreven brieven met persoonlijke boodschappen, foto's die belangrijke momenten in je leven vastleggen, jouw parfum en nog andere voorwerpen die symbool staan voor jouw leven en waarden.

Memory box overlijden

Voor het leven

Wat zit er in dit pakket?

• Een memory box van glas of hout

• Video: 30 min interview op usb om herinneringen en verhalen door te nemen

5 foto's afgedrukt die we op dat moment maken

• De parfum die je kenmerkt wordt vereeuwigd in een mooie verstuiver

• Een handgeschreven brief voor wie je de box maakt

• Een kleine eigen herinnering dat belangrijk is om door te geven

• Zelf uitgekozen edelsteen die aanspreekt qua betekenis.

495,-

Memory box overlijden small

Voor het leven

Wat zit er in dit pakket?
 

• Een memory box van glas of hout

• Video: 15 min interview op usb om herinneringen en verhalen door te nemen

2 foto's afgedrukt die we op dat moment maken

• De parfum die je kenmerkt wordt vereeuwigd in een mooie verstuiver

• Een handgeschreven brief voor wie je de box maakt

• Een kleine eigen herinnering dat belangrijk is om door te geven.

• Zelf uitgekozen edelsteen die aanspreekt qua betekenis.

395,-

* De prijzen gelden voor boekingen binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven, 5642TE. Extra kilometers: €0,40 per km.
Graag publiceer ik foto's en video's op mijn website en social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Prijzen kunnen afwijken wanneer er andere wensen zijn dan in dit pakket zitten. 

Er zijn ook mogelijkheden de pakketten uit te breiden

Natuurlijk zijn deze pakketten al fantastisch op zich maar misschien willen jullie nog meer. En dat kan! 

• Langere video
• Gezinsfotoshoot

• Foto's afdrukken
• Meer foto's

• Favoriete gedroogde bloem ingelijst

• Bordje van keramiek met daarop jullie favoriete quote
• Kleine urn van keramiek

• Videokaart - Press and play

Foto's social-7.jpg
Onze werkwijze
Waarom je een memory box wilt

Door het maken van deze memory box kun je jezelf en je geliefden de waardevolle gave van blijvende herinneringen schenken. Het biedt een gelegenheid om je leven te vieren en een blijvende erfenis achter te laten voor degenen die je liefhebben. Bij Box vol verhalen begrijpen we de gevoeligheid en de betekenis van dit proces. We nemen de tijd om naar je te luisteren, je verhaal te begrijpen en je te helpen bij het creëren van een tastbare herinnering die jouw leven en jouw liefde weerspiegelt.

Het maken van een memory box voor overlijden geeft je de mogelijkheid om je eigen verhaal te regisseren en je wensen en intenties vast te leggen. Het stelt je in staat om belangrijke beslissingen te nemen over wat je wilt achterlaten en hoe je herinnerd wilt worden. Dit kan een gevoel van controle en geruststelling geven, wetende dat je jouw nalatenschap kunt vormgeven en dat je geliefden de middelen hebt gegeven om je te herinneren zoals jij dat wenst. 

Nog meer voordelen
 1. Een blijvende herinnering
  Jij hebt de regie in handen om jouw levensportret te maken zoals jij voor ogen hebt. Door het verzamelen van foto's, brieven, voorwerpen en het opnemen van de video, geef je je geliefden de mogelijkheid om je te herinneren zoals je werkelijk was.
   

 2. Troost 
  Het proces van het maken van een memory box voor overlijden kan een helende ervaring zijn, zowel voor de persoon die de box maakt als voor degenen die achterblijven. Voor geliefden kan de memory box een bron van troost en steun zijn in tijden van rouw.

   

 3. Open gesprek
  Het proces van het maken van een memory box opent de deur naar belangrijke gesprekken over de dood, het leven en de nalatenschap. Waat kan leiden tot een diepere verbinding en begrip.

   

 4. Doorgeven van levenslessen
  Het gaat niet alleen om het verzamelen van materiële voorwerpen, maar ook om het vastleggen van persoonlijke ervaringen, levenslessen en waardevolle momenten.

   

 5. Video voor de uitvaart
  Wellicht wil je er nog niet over nadenken maar je hebt meteen beeldmateriaal wat afgespeeld kan worden op de uitvaart. Een persoonlijke boodschap of een laatste grapje.

Ik wil dit! 

Graag werk ik met je samen om jouw verhalen op video te bewaren. Heb je andere wensen dan wat er in de boxen zit of heb je nog andere vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier. Dan kijken we samen naar hoe we het voor jou zo waardevol mogelijk kunnen vastleggen.

Foto's social-3.jpg

“Don't cry because it's over. Smile because it happened.”

Dr. Seuss

Mock Up Fashion Clothing Trendy Collection Business Product .png
Webshop

Naast onze prachtige herinneringsboxen en videoportretten hebben we ook een webshop. Hier vind je allerlei producten die te maken hebben met het vastleggen van herinneringen. Persoonlijke aandacht daar draait het om. Stil staan bij mooie momenten en bij de mensen om je heen. Neem gerust een kijkje! 

bottom of page