top of page

Over mij en het bedrijf

Box vol verhalen memory box op video.jpg
Foto's en video's in memorybox Milou Emmerik eigenerasse Box vol verhalen

Mijn
verhaal

Aangenaam, ik ben Milou Emmerik. Het gezicht achter Box vol verhalen. Al van jongs af aan ben ik geboeid door achtergrondverhalen en het vastleggen van herinneringen. Ik zie mezelf als een kneuterige en emotionele verhalenverteller. Mijn missie is mensen een zo'n puur en mooi mogelijke memory box te bieden voor de personen van wie ze houden. Om even de tijd stil te zetten en te beseffen wat je hebt. Om nooit meer een moment te moeten doorgaan met 'Oh had ik maar dit vastgelegd of dat nog gezegd'. Dat is verleden tijd. 

Box vol verhalen is een samenkomst van mijn hersenspinsels en waar ik van hou. Het idee is mede ontstaan nadat een collega overleed. Zij heeft op haar sterfbed haar eigen dienst geschreven. Dat was zo persoonlijk. Daarnaast ben ik opgeleid als tv-journalist en was daar ook altijd al bezig met achtergrondverhalen. Ook fotografeer ik al jaren dus zo kwam eigenlijk alles bij elkaar en is Box vol verhalen ontstaan.

Ik vind het belangrijk dat je je leven leeft en liefde deelt. Alles gaat snel aan ons voorbij. Er gebeurt zoveel dat je ineens merkt dat je het leven ondergaat in plaats van echt leeft. Het is in mijn ogen daarom goed om stil te staan bij wat je hebt en zeker wie je in je leven hebt. 


Feitjes over mezelf:
- Mijn lievelingskleur is blauw.

- Ik hou van reizen. Het is heerlijk om nieuwe culturen en nieuwe werelden te ontdekken.

- Ik fotografeer nog met heel veel liefde voor mijn andere bedrijf: Milou Elisabeth Photography

- Ik kan heel erg slecht tegen mijn verlies met spelletjes. Ben echt heel competitief aangelegd.

- 15 jaar heb ik geturnd en tot op de dag van vandaag mis ik die tijd nog steeds.

Ik ben een emotionele ondernemer

Wanneer we samen een box maken, hoef je niet raar op te kijken wanneer ik met je mee huil. Als momenten, verhalen of personen me raken dan komen bij mij de emoties los. Ik ben ook maar een mens. 

Het verhaal achter het bedrijf

Het idee achter Box vol verhalen is dat je een mooie box vol verhalen en herinneringen maakt die je aan een dierbare geeft. De box is zo chic gedecoreerd dat je hem thuis in de woonkamer kunt zetten. Wanneer je behoefte hebt om de herinneringen er weer bij te pakken, kun je dat dus direct doen. We maken geen box die je ergens achter in de kast wegmoffelt. Het mag echt een verlengstuk van het interieur zijn. Wat de boxen uniek maakt ten opzichte van andere herinneringsboxen is dat de verhalen op video worden opgenomen. Je ziet en hoort de grappen die iemand maakt, je ziet wanneer de ogen gaan stralen en hoort de verandering in de stem. 

Tijdens het maken van de box heb je altijd keuze uit verschillende materialen. Smaken verschillen dus daarom kies je onder andere welke box je wilt, welke usb of welke parfumverstuiver. Zo maak je echt een box die bij jouw wensen aansluit of bij de wensen voor wie je de box maakt. 
 

Het liefste raak ik alle zintuigen bij het afleveren van de box. Maar eerlijk, een Box vol verhalen is voor mij compleet wanneer jouw verhalen en herinneringen zijn vastgelegd zoals je het voor ogen had. Tranen in je ogen van geluk en liefde. Daar ga ik voor. 


De meeste mensen denken aan een Box vol verhalen wanneer iemand komt te overlijden. Natuurlijk is dat altijd een goed moment om je leven vast te leggen. Maar het kan ook wanneer je een speciaal cadeau aan iemand wilt geven. Dus een kind dat uit huis gaat of bijvoorbeeld je beste vrienden die gaan trouwen. Het hoeft niet met de dood te maken te hebben. Je legt de verhalen vast wanneer jij dat wilt.

Benieuwd hoe het maken van de box in zijn werk gaat of welke box bij je past?? 
Bekijk dan de verschillende boxen of vraag vrijblijvend het stappenplan op.

Milou Emmerik eigenaresse box vol verhalen herinneringen op video.jpg
Milou Emmerik memoriebox video box vol verhalen
bottom of page