top of page

Gratis e-book:
Haal kracht en liefde uit herinneringen

In een wereld waarin alles snel gaat, is het fijn om te vertragen. Even terug naar de basis en dat ben jij en de mooie mensen om je heen. Als jij je ooit overweldigd voelt dan is dit e-book echt iets voor jou!

Het gaat je helpen de kracht en liefde te vinden uit de herinneringen die je al hebt. Wanneer het dan weer even lastig is, weet je wat je kunt doen met de middelen die je al bezit. Je gaat ervaren wat het met je doet wanneer je jouw mooiste herinneringen weer ophaalt. Maar omdat er ook een opdracht in zit die je samen met iemand kunt uitvoeren, ga je ook zien wat het delen van jullie mooiste herinneringen met een ander doet. 

Download hier je PDF en ga binnen enkele minuten aan de slag

Met het downloaden van dit e-book ga je akkoord met de inschrijving op mijn e-maillijst. Je kunt je altijd uitschrijven. Check de privacy verklaring voor meer informatie.

Na het lezen van dit e-book

01  

Weet je hoe je de gedachten over alledaagse dingen uit kunt schakelen en hoe je kunt luisteren naar je eigen emoties.
Je krijgt een diepere connectie met jezelf en met belangrijke mensen om je heen.

02  

Heb je een gevoel van liefde en dankbaarheid gekregen voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Je ziet dat kleine momenten grootste emoties achterlaten.

03  

Heb je ervaren hoe je jouw positieve herinneringen om kunt zetten in kracht en liefde voor jezelf.

Box-7.jpg
Box-2.jpg
Box-4.jpg

Meer weten over Box vol verhalen?

Graag kijken we samen hoe we jouw herinneringen nog waardevoller kunnen maken voor zowel jou als voor jouw dierbaren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of lees eerst verder op de website. Met veel liefde en passie maken we een prachtig videoportret van jou en verpakken we dit in een luxe box die je het liefst overal neer wilt zetten.
 

bottom of page