top of page
Memory box baby de meest complete memory box

Memory box Baby

De zwangerschap, dat is al een hele reis op zich. Daarom begint het vullen van de memory box al bij de zwangerschap. Je merkt dat je als moeder meteen veranderd en ook het hele gezin wordt er direct bij betrokken.

Met onze Memory box Baby bewaar je vanaf het begin jullie herinneringen. Dit is een waardevolle en tastbare manier om de verhalen te koesteren. Later wanneer jullie kindje ouder wordt, kun je dit met zijn allen doorkijken. 

Dit is voor jou als...

Je direct stil wilt staan bij je kindje en jullie nieuwe gezin. Je de emoties en herinneringen op een pure manier vast wilt leggen. Daarnaast begrijp je hoe snel de zwangerschap en het eerste jaar voorbij gaat en wil je een mooi aandenken hebben aan die prachtige tijd. Je ziet in dat je het verdient hebt dit te maken en later te geven aan je kleintje. 

Wat is een Memory box Baby?

Een memory box is een prachtige manier om jouw meest dierbare momenten en herinneringen te bewaren. Het is een fysieke box waarin je belangrijke items kunt bewaren. Wat de toevoeging is van Box vol verhalen, is dat we jouw verhalen vastleggen op video. Tijdens een gesprek zetten we jouw of jullie verhaal op een onvergetelijke en professionele manier op beeld, waardoor deze momenten voor altijd worden vastgelegd en kunnen worden gedeeld met dierbaren.

Deze memory box bevat 3 interviewmomenten, namelijk tijdens de zwangerschap, kort na de geboorte en wanneer je kindje 1 jaar oud wordt/is. We geloven erin dat deze momenten belangrijk zijn en dat ze voor altijd bewaard moeten blijven.


Naast het maken van de video ontvang je dus uiteraard een fysieke box met daarin nog voorwerpen. Tijdens het maken van de box heb je altijd keuze uit verschillende materialen. Smaken verschillen dus daarom kies je onder andere welke box je wilt, welke usb of bijvoorbeeld welke parfumverstuiver. Zo maak je echt een box die bij jouw wensen aansluit. 

Memory box baby

Bevat 3 interviewmomenten

Wat zit er in dit pakket?

• Een memory box van glas of hout

30 minuten video op usb op 3 verschillende momenten 

9 foto's afgedrukt van de 3 verschillende momenten

• 3 handgeschreven brieven 

• Edelsteen

• Setje voor 2 echofoto's en de voet- en handafdruk

• Kleine eigen herinnering van de ouders 

• Parfumverstuivers met parfum van de ouders van dat moment

495,-

Memory box baby small

Bevat interviewmomenten

Wat zit er in dit pakket?

• Een memory box van glas of hout

20 minuten video op usb op 2 verschillende momenten

 6 foto's afgedrukt van de 2 verschillende momenten

• 2 handgeschreven brieven 

• Edelsteen

• Setje voor 2 echofoto's en de voet- en handafdruk

• Kleine eigen herinnering van de ouders 

• Parfumverstuivers met parfum van de ouders van dat moment

395,-

* De prijzen gelden voor boekingen binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven, 5642TE. Extra kilometers: €0,40 per km.
Graag publiceer ik foto's en video's op mijn website en social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Prijzen kunnen afwijken wanneer er andere wensen zijn dan in dit pakket zitten. 

Er zijn ook mogelijkheden de pakketten uit te breiden

Natuurlijk zijn deze pakketten al fantastisch op zich maar misschien willen jullie nog meer. En dat kan! 

• Langere video
• Meer opnamemomenten dan 3 keer
• Zwangerschapshoot 

• Newbornshoot
• Foto's afdrukken

• Naambordje van keramiek

• Bordje van keramiek met daarop jullie favoriete quote

• Videokaart

Wanneer we een kennismakingsgesprek hebben gehad, ontvang je een lijst met de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Mountains
Onze werkwijze
Nog meer voordelen
 1. Bespaar geld
  Door het opnemen van deze belangrijkste momenten op video, hoef je niet direct te investeren in andere fotoshoots of videopnames. Er is een mogelijkheid om de pakketten uit te breiden maar hiervoor hoef je geen extra fotograaf of videograaf te laten komen.
   

 2. Herbeleef de herinneringen keer op keer
  Je kunt de video's keer op keer bekijken en de herinneringen herleven. Direct al nadat de video van de zwangerschap is opgenomen, ontvang je die video dus de reis is dan echt begonnen. Jouw herinneringen van dat moment vergeet je nooit meer.

   

 3. Maak een blijvend portret van je kind
  Dit is niet zomaar een verzameling van video's. Het is een prachtig totaalpakket van jullie gezin op drie belangrijke momenten in het leven.

   

 4. Deel de herinneringen met familie en vrienden
  Je krijgt de video op usb maar kunt deze makkelijk delen met familie en vrienden en eventueel social media.

   

 5. Blijven vullen
  Ook nadat we de laatste video hebben opgenomen, kunnen jullie de memory box blijven vullen met eigen herinneringen. Zo heb je later wanneer jullie kleintje niet meer zo klein is een mooie memory box om mee te geven.

Ik wil dit! 

Graag werk ik met je samen om jouw verhalen op video te bewaren. Heb je andere wensen dan wat er in de boxen zit of heb je nog andere vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier. Dan kijken we samen naar hoe we het voor jou zo waardevol mogelijk kunnen vastleggen.

Eindresultaat memory box familie van Box vol verhalen de meest complete memory box die je wilt maken en wilt geven

“A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years, and in your heart until the day you die.”

Mary Mason

Vakantieboek box vol verhalen memory box webshop
Webshop

Naast onze prachtige herinneringsboxen en videoportretten hebben we ook een webshop. Hier vind je allerlei producten die te maken hebben met het vastleggen van herinneringen. Persoonlijke aandacht daar draait het om. Stil staan bij mooie momenten en bij de mensen om je heen. Neem gerust een kijkje! 

bottom of page