top of page

Memory box

Je leven en je boodschap is uniek. Dat maakt ook iedere box uniek. Een memory box is een fysieke box waarin je jouw meest waardevolle herinneringen en momenten bewaart. Verdere uitleg over wat een memory box precies is, lees je hier. Voordat we de herinneringsbox maken, kijken we samen naar welke box het beste bij je past. Aan wie wil je de box geven? Wat wil je vertellen en waarom? In een (telefoon)gesprek nemen we alles rustig door. We willen namelijk de best passende memory box met je maken. 

Onze toegevoegde waarde van het maken met onze memory box is dat het meer is dan een herinneringsdoos en het meer is dan het vastleggen van herinneringen. In de uiteindelijke interviews stellen we namelijk vragen die niet alleen over de feiten gaan, maar ook over de emoties en ervaringen die bij de herinnering horen. Dit geeft onze videoportretten een diepere laag, waardoor ze niet alleen een weergave zijn van het moment, maar ook van de gevoelens en betekenissen die erachter schuilen. Wij willen dat jouw herinneringen niet alleen bewaard blijven, maar ook echt tot leven komen.

Stel hem zelf samen

Box vol verhalen is een uniek bedrijf dat zich richt op het vastleggen van bijzondere herinneringen op een speciale manier. Onze videoportretten worden gepresenteerd in prachtige memory boxen, waarbij ieder zintuig wordt geprikkeld. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de vrijheid hebben om hun eigen unieke memory box samen te stellen. Daarom bieden we verschillende opties aan waarmee je de box volledig naar jouw smaak en wensen kunt ontwerpen.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om op deze manier je herinneringen vast te leggen. Geen paniek! Ik heb allerlei tips en ik zal je bij iedere stap begeleiden. Je staat er niet alleen voor. De bedoeling is dat jij alleen zorgt voor wat je wilt zeggen. De rest regel ik. Zo ontneem ik alle stress. Het maken van een Box vol verhalen moet een leuk moment zijn en dat maken we er samen dan ook van. Bekijk onze opties en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij kijken er naar uit om samen met jou een unieke en betekenisvolle memory box te creëren.

Box-7.jpg
Boxvolverhalen-21.jpg
Box-2.jpg
Boxvolverhalen-18.jpg

Wat zit er dan in de box?

Je hebt de keuze uit verschillende boxen. Maar video staat bij alle boxen centraal.

 

Waarom eigenlijk op video? Twee redenen:
1. Gemak voor jou. Als je eenmaal aan het praten bent, kun je veel herinneringen kwijt in korte tijd.
2. In onze optiek is het belangrijk dat je ook de stem hoort en de mimiek ziet. Dat geeft een extra dimensie aan de verhalen. Je ziet de pure emotie van iemands gezicht of hoort het in de stem.

Daarnaast heb je de mogelijk om bij iedere box parfum bij te voegen. Je beseft het niet altijd maar geur kenmerkt echt een persoon. Wanneer iemand overlijdt, ga je op een gegeven moment op zoek naar de geur als herinnering. Daarom heb je ook de mogelijkheid om je parfum in een mooie verstuiver erbij te doen. Zo gaat de geur en dus herinnering niet verloren.

Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een eigen herinnering. Denk aan een sieraad, munt of eigen foto's die je door wilt geven. Wanneer je hierover nog een leuke of mooie anekdote hebt, nemen we dit ook mee in de video.

Wist je dat je ook met meer personen een box kunt maken? Dan kom je samen op de video.

Dus als koppel of moeder en dochter. Of met vrienden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee met jullie wensen! 

Klaar om jouw verhaal vast te leggen?

Graag werk ik met je samen om jouw verhalen op video te bewaren. Heb je andere wensen dan wat er in de boxen zit of heb je nog andere vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier. Dan kijken we samen naar hoe we het voor jou zo waardevol mogelijk kunnen vastleggen.

 

Of download hier het stappenplan zodat je zodat je een duidelijker beeld hebt bij hoe het maken van een Box vol verhalen in zijn werk gaat.

Boxvolverhalen-16.jpg

Benieuwd naar boxen die je voor gingen?

Nieuwsgierig naar wat anderen ervan vonden?

Aanmeldenvoornieuwsbrief.JPG

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en updates.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page