top of page
Box vol verhalen glazen memory box uniek en persoonlijk cadeau.jpg

Glazen memory box

Een uniek en persoonlijk cadeau.

De glazen memory box van Box vol Verhalen onthult een nieuwe dimensie bij het koesteren van geliefde momenten. Deze memory box laat je met één blik jouw herinneringen zien. Je ziet direct foto’s, een handgeschreven brief, een eigen herinneringen. Doe je de memory box open kun je de parfum ruiken, het recept lezen en vooral de video van alle herinneringen bekijken.

                

Glazen memory box uniek en persoonlijk cadeau.jpg

Voor ouders die willen omarmen wat waardevol is, is de glazen memory box een prachtige keuze om herinneringen van de babytijd te bewaren. Van schattige babyschoentjes tot het eerste lachje, maar vooral ook de verhalen die je te vertellen hebt van toen je zwanger was of hoe je je voelde kort na de bevalling. Deze verhalen kun je allemaal opnemen in de video. Lees hier meer over de memory box baby. Deze herinneringendoos zal daarmee een blijvend persoonlijk cadeau worden voor jouw opgroeiende baby wanneer je de video en de memory box later met ze terugkijkt.

In momenten van rouw en overlijden, biedt de glazen memory box troost en een manier om met liefde terug te denken. De helderheid van het glas symboliseert de puurheid van die herinneringen, en houdt het beeld van dierbaren helder. Lees hier meer over de memory box Overlijden. Liever geen glazen memory box omdat de herinneringen dan te snel dichtbij komen? We hebben uiteraard ook houten memory boxen beschikbaar. 

Box vol verhalen glazen memory box uniek en persoonlijk cadeau.jpg
Glazen memory box uniek en persoonlijk cadeau.jpg

De glazen memory box van Box vol Verhalen is meer dan een opbergkist; het is een gepersonaliseerd cadeau voor vader, moeder en de hele familie, dat een tijdloze connectie met dierbare momenten biedt.

De glazen memory box laat je herinneringen op een unieke wijze vastleggen. Combineer persoonlijke voorwerpen, foto's en brieven om een prachtig geheel te creëren dat het verhaal van jouw familie vertelt. Een toegevoegd videoportret maakt het nog intiemer, zodat de emoties en stemmen van dierbaren bewaard blijven voor toekomstige generaties.

Kies je voor een houten memory box of toch liever een glazen memory box? We hebben de voor- en nadelen in dit artikel voor je op een rijtje gezet! Dan kun je rustig nalezen welke keuze jij kunt maken om je verhalen voor eeuwig vast te leggen.


Wil je jouw eigen memory box maken en samenstellen? Klik hier om jouw herinneringen vast te leggen zoals jij dat wilt. Uiteraard ook met video.

bottom of page