top of page
DIY box-41.jpg

De complete memory box

Een complete memory box die je zelf samenstelt en waarbij video alsnog een hoofdrol speelt. Wij zorgen voor alle spullen, jij maakt de box of je geeft hem als uniek en persoonlijk cadeau. 

Wat is onze complete memory box?

Bij het maken van onze memory boxen creëren we een professioneel en meeslepend portret dat je raakt tot in het diepste van je ziel. Elk woord, elke glimlach en elke traan wordt vastgelegd, zodat je de ware essentie van jouw herinneringen kunt herbeleven, keer op keer. Hoewel wij dit met veel liefde doen, kunnen er ook redenen zijn waarom je dit ook zelf kunt maken.

 

Wat? Ga ik alles zelf maken?
Het antwoord is 'ja'. Het hart van Box vol verhalen is dat de verhalen op video worden opgenomen dus ook bij deze memory box zit een videopakket. Je kunt het ook prima met je telefoon opnemen hoor. Het draait om de essentie.
Met onze Complete Do-It-Yourself Memory Box krijg je de unieke gelegenheid om zelf het heft in handen te nemen en je persoonlijke herinneringen op jouw eigen manier vast te leggen. Laat me je overtuigen waarom deze DIY-ervaring zo waardevol is. 

bottom of page